Rekuperacja

deborah

Rekuperacja

Post autor: deborah »

Rekuperacja Kraków - planuję montaż instalacji i szukam sprawdzonej firmy. Jaką możecie mi polecić?

Viki

Re: Rekuperacja

Post autor: Viki »

"Hejka,

możesz zajrzeć tutaj: instalacjefotowoltaiczne/com/rekuperacja/ i zobaczyć, co mają w swojej ofercie, jeśli chodzi o rekuperację. Weź pod uwagę to, że w przypadku montażu w domu rekuperacji możesz nawet zrezygnować z kominów, a to także spora oszczędność. Jak się dobrze policzy, to dobrze wykonana rekuperacja grawitacyjna jest tylko o kilka tysięcy droższa, niż mechaniczna - ale za to o wiele mniej sprawna i komfortowa w codziennym życiu.
"

shine

Post autor: shine »

To było coś z instalacją powietrzną, wentylacją, prawda? Sama o tym myślę, wiem, że to trudne, ale muszę zaplanować wszystko i bez problemów się tym zająć. Chodzi mi o to, że jednak do tego może się przydać biuro projektów sanitarnych . Nie mówię, że to oczywista oczywistość, ale taka jest prawda. Wykorzystanie ich wiedzy bardzo wiele ułatwi.

Lika

Post autor: Lika »

Ogólnie całkiem spory wybór rekuperatorów można również znaleźć w ofercie firmy Czysty Klimat z Wrocławia na stronie internetowej czystyklimat/pl/. Tak więc jeśli szukacie takich właśnie urządzeń, to polecam się tam rozejrzeć w wolnej chwili :)

Awatar użytkownika
Dareck

Post autor: Dareck »

Witam wszystkich forumowiczów bardzo serdecznie! Chodzi mi głowie montaż rekuperacji u siebie w domu. Akurat robię większy remont i nadarzyła się okazja... Czy myślicie, że warto tego typu inwestycję przeprowadzić w starszej nieruchomości? Co sądzicie np. o takim czymś jak tutaj https://psbud.pl/ Czy ta oferta jest według Was warta przemyślenia?
Nie ma wielkości, gdzie nie ma prawdy.

ODPOWIEDZ