Event pracowniczy
Event pracowniczy
Organizowaliście kiedykolwiek event pracowniczy? Znacie jakieś sprawdzone pomysły na takie wydarzenia? Jak na razie wpadłem na przeprowadzenie gry miejskiej. Skorzystałbym w takim przypadku z pomocy tej firmy https://cityexploring.pl/gry-miejskie-gdansk/ . Słyszeliście o niej? Będzie to odpowiedni wybór? Koniecznie dajcie znać, będę wam mega wdzięczny za pomoc!
Nie ma wielkości, gdzie nie ma prawdy.
Re: Event pracowniczy
W kwestii eventów tak naprawdę nie mam doświadczenia, dlatego będę zobowiązana, żebyście jednak mi pomogli. I dlatego sporo o tym mówię i mam nadzieję, że wy mi poradzicie. Nie jest to wcale dziwne, bo jednak mam zadania różne. I dlatego może tu integralpoland/com/ sobie to wszystko znajdę. Jakoś zrobię to, co do mnie należy, powoli.
Re: Event pracowniczy
W dużej mierze ja sama sprawdzam, co można, a czego nie, ale jeśli już mam mieć fajne rozwiązanie, to uważam, że nie będzie to dla mnie problemowe, jeśli ktoś mi pomoże w organizacji. Dlatego zerkam na to, kto organizuje eventy firmowe warszawa . Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś rzeczowy i odpowiedzialny.