Powiększanie ust a branie aspiryny - można czy nie?

Imma

Post autor: Imma »

"Powiększanie ust a branie aspiryny - można czy nie?

Coś mi się obiło o uszy że przed zabiegiem się nie powinno??
"

Weronika9

Re: Powiększanie ust a branie aspiryny - można czy nie?

Post autor: Weronika9 »

"

Coś mi się obiło o uszy że przed zabiegiem się nie powinno??
[/quote]

A zaciekawiłaś mnie nawet, wpisalam w szukajce to, o co pytasz i trafiłam na artykuł saywowclinic/pl/zanim-powiekszysz-usta-musisz-wiedziec-ze/

i faktycznie, zobacz sobie, tam w przeciwwskazaniach przedzabiegowych jest wpisane, że rzeczywiście aspiryna odpada, i inne leki też, a to cikeawe. Pewnie związane z krzepnieciem krwi nie?
"

shine

Post autor: shine »

Nie znam się na tym, ale mam nadzieję, że będziecie z tego zadowoleni, co wybierzecie. Dla mnie na przykład klinika Arte Derm artederm/pl/oferta/medycyna-estetyczna/korekta-uszu-nicmi-aptos/ prowadzi wiele interesujących zabiegów. Myślę o zmianie uszu z tą właśnie metodą. I dlatego pod tym kątem rozważam odpowiednie działanie w klinice, gdzie można po prostu zadbać o siebie i gdzie czujemy się jak w domu.

puter

Post autor: puter »

W dobrym salonie kosmetycznym na pewno powiedzą co wolno, a czego nie. Ja właśnie też szukam salonu, który pomógłby mi pozbyć się zmarszczek. Myślę, że rf mikroigłowy ze strony: https://salon-kosmetyczny.krakow.pl/ofe ... dmladzanie to byłoby dobre rozwiązanie. A Wy co o tym myślicie?

ODPOWIEDZ