Jak radzicie sobie z nadwagą?

pierniczek

Jak radzicie sobie z nadwagą?

Post autor: pierniczek »

Hej. Może i moja nadwaga nie jest taka duża, ale tak czy i inaczej powinnam zacząć coś z tym już robić aby się nie pogłębiała. Dlatego też byłam u dietetyka, ale ta dieta co mi ustawił niezbyt mi odpowiada. Dlatego też zastanawiam się nad cateringiem dietetycznym, skoro wiem ile kalorii dziennie powinnam spożywać. Koleżanka dała mi namiary na ten catering dietly/pl/catering-dietetyczny/radom i raczej z niego skorzystam

lulu88

Re: Jak radzicie sobie z nadwagą?

Post autor: lulu88 »

Jeżeli szukasz przepisów na dietetyczne łakocie to polecam to brownie bee/pl/przepis-na-fit-brownie-z-fasoli-a-788.html Jest przepyszne, jak je robie to mój mąż mimo że nie jest na diecie to opędzlowuje mi połowe blachy. Idealne danie dla osób które są diecie.

pamira

Post autor: pamira »

Właśnie mam taki problem, że ona mnie mocno przerasta, a ja sobie za bardzo nie radzę, dlatego chciałam Was prosić o wskazówki. Bo wiecie, jak jest, jakoś tak problem mam i nie wiem, jak się za niego zabrać. No więc, wybralibyście taki afterfit-catering/pl/aglomeracja-slaska catering domowy, czy może jednak dietetyka? Na początku drogi?

aniula

Post autor: aniula »

Właśnie sobie nie radzę i pomyślałam, że może pomoże mi jakiś specjalista dietetyczny, jakiego będzie w stanie mi poradzić. Co wy na to? Chodzi o to, że ja po prostu nie mogę się ruszać w domu i potrzebna mi będzie przychodnia online. Co powiecie mi w takim razie? Sama znalazłam poradnię Magia Diety magiadiety/pl/ , może jest Wam bliżej znana?

nusia

Post autor: nusia »

Ja ćwiczę i jem zdrowo, bardziej świadomie. Co mogę to robię sama w domu na przykład piekę chleb, robię przetwory - wnetrza-ze-smakiem/pl/przetwory-krok-kroku-kalendarz-przetworow i szynki. Są o wiele zdrowsze i smaczniejsze niż te sklepowe. To bardzo dużo daje na diecie, waga pięknie spada.

Lika

Post autor: Lika »

Przede wszystkim trzeba odstawić słodycze, jeśli chce się zgubić trochę kilogramów. Jeśli przyjdzie Wam jednak ochota na coś słodkiego, miejcie pod ręką suszone owoce, na przykład daktyle. Możecie je zamówić w sklepie internetowym jawo2008/pl/88-daktyle-suszone, polecam ;)

bajeczna

Post autor: bajeczna »

Sama zastanawiam się nad tym czy w ogóle istnieją suplementy diety, które są w stanie nam pomóc schudnąć i nie tylko. Bo jednak jest dużo takich suplementów i z racji, że nie znam się na tym to nie wiem jaki wybrać. I tak znalazłam suplement nordic naturals który został stworzony na bazie kwasów Omega-3. Także sądzę, że to będzie dla mnie najlepszy wybór

Dosia

Post autor: Dosia »

Korzystając z sytuacji, że teraz trzeba przez pandemię więcej czasu siedzieć w domu chciałabym spróbować pewnej diety. Chodzi o taką z niskim indeksem glikemicznym, o którym sporo informacji jest na tej stronie dbam-o-siebie/pl/miesiac-z-niskim-indeksem-glikemicznym . Mimo że nie mam problemów z poziomem glukozy to chciałabym spróbować, bo ta dieta nie tylko pozwala utrzymać dobrą wagę ale zapobiec wielu różnym chorobom.

polcia

Post autor: polcia »

Trzeba nie tylko stosować odpowiednią dietę, ale również ćwiczyć. Właśnie dlatego tutaj fitrepublic/pl/cardio-z-mel-b-jak-wyglada-ten-trening-i-jakie-daje-efekty/ warto sobie zerknąć. Jest tam bowiem wiele cennych i praktycznych informacji na temat treningu cardio. Poza tym na tym portalu znajdziecie również sporo informacji na temat prawidłowego odżywiania oraz suplementów. Warto tam regularnie zaglądać.

Bonia

Post autor: Bonia »

Płatki owsiane mają naprawdę zaskakujące właściwości. Z tego powodu są jednym z najważniejszych elementów zdrowej i zbilansowanej diety. Zastanawiasz się, czy płatki owsiane są zdrowe? Te dane nie pozostawiają żadnych wątpliwości. Płatki owsiane są świetnym źródłem węglowodanów – węglowodany stanowią aż 66% owsa w ich suchej masie. Co ważne, aż 11% wymienionych węglowodanów to błonnik. Płatki owsiane zawierają w sobie szczególny typ błonnika nazywanego beta-glukanem. Ten rodzaj błonnika pomaga na przykład obniżyć poziom złego cholesterolu we krwi. Więcej na dbam-o-siebie/pl/owsiane-zytnie ... tki-wybrac

ODPOWIEDZ