Jakie pędzle do makijażu?

Awatar użytkownika
KubaKoso

Jakie pędzle do makijażu?

Post autor: KubaKoso »

Hejka! Ostatnio przymierzam się do zakupu pędzlów do makijażu, jednak nadal nie mam kompletnie pojęcia z jakiego sklepu skorzystać. Znacie się na tym i możecie coś polecić? Dużo dobrego słyszałem o tej stronie https://drogeriadlaciebie.pl/Pedzle-i-pacynki-c252 . Co o niej myślicie? Moim znajomi mi ją polecili. Sami korzystają z ich oferty i mówią, że są naprawdę zadowoleni z jakości tych produktów. Warto?
Kimkolwiek jesteś, cokolwiek robisz, jeśli naprawdę z całych sił czegoś pragniesz, znaczy, że pragnienie owo zrodziło się, w duszy wszechświata, I spełnienie tego pragnienia to Twoja misja na Ziemi.

pierniczek

Re: Jakie pędzle do makijażu?

Post autor: pierniczek »

Pędzel do makijażu powinien być bardzo dobrej jakości i z bardzo dobrej jakości włosia. Dlatego też nie należy kupować byle gdzie takich pędzli. Tak w każdym razie tak twierdzi moja siostra i ja jej wierzę. Ja tam za dobra nie jestem jeśli chodzi o robienie makijażu ale lubię być na bieżąco jeśli chodzi o nowinki kosmetyczne. I tak ostatnio znalazłam takie korektory do twarzy perfumesco/pl/korektory-do-twarzy i nie wiem jak do tego podejść. Znacie się na tym?

Viki

Post autor: Viki »

Aby przygotować dobry makijaż nie tylko pędzle będą potrzebne. Jeśli nie macie toaletki to konieczny będzie zakup lusterka do makijażu. Duży wybór lusterek kosmetycznych znajdziecie na ceneo. Ja tam zamówiłąm lusterko z podświetleniem. Jest nie tylko ładne ale też bardzo funkcjonalne.

jusia

Post autor: jusia »

Najlepiej kupić sobie gotowy zestaw pędzli do makijażu. W tym celu polecam odwiedzić stronę drogerii internetowej Puderek. Znajdziecie tam bardzo duży wybór takich zestawów: puderek/com/pl/39-zestawy-pedzli-do-makijazu .

niakna

Post autor: niakna »

Dobre pędzle to połowa sukcesu, zwłaszcza jeśli chodzi o makijaż oka :) warto też zaopatrzyć się w trwałe cienie do powiek. Duzy ich wybór znajdziecie w ofercie drogerii internetowej Kosmetyki z Ameryki kosmetykizameryki/pl/category/oczy-cienie-komplety. Produkty znanych i cenionych marek w bardzo korzystnych cenach :)

nusia

Post autor: nusia »

Ja mam zestaw pędzli z biedry i wbrew pozorom bardzo je sobie chwalę. Teraz szukam idealnych kosmetyków do makijażu na madlensklep/pl/pol_m_MAKIJAZ_Makijaz-Mineralami-_Eyelinery-956.html Moje zapasy powoli się kończą i chcę je uzupełnić jak najszybciej. Malujecie się codziennie? Ja tak, nie lubię chodzić bez makijażu.

caroline

Post autor: caroline »

A co z pędzlami do manicure? Właśnie zastanawiam się nad zakupem odpowiedniego pędzelka do akrylu. Biorę pod uwagę na przykład taki pędzelek: darmarsklep/pl/pedzelki-i-sondy/pedzelki-pedzle-zel-akryl-hybrydowe-15szt-czerwone . Jak sądzicie, czy to dobry wybór?

puter

Post autor: puter »

Mało kiedy korzystam z pędzli, bo na codzień nakładam wyłącznie podkład na twarz i maluję sobie rzęsy. Zawsze staram się używać dobrych jakościowo kosmetyków - pięknie wyglądają na twarzy, a szczególnie polecam podkład Better Than Perfect od Eveline. Potężnym atutem podkładu jest jego atrakcyjna cena.

wiki07

Post autor: wiki07 »

W dobrych drogeriach dostaniesz pędzle marki Jessup. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Pędzle trwałe, bardzo funkcjonalne, o różnym przeznaczeniu. Popatrz tu drogeria/pl/jessup . Mają w ofercie pojedyncze pędzle, a także zestawy. Jest w czym wybierać i z pewnością znajdziesz coś dla siebie.

kasiunia

Post autor: kasiunia »

To normalne,że chcemy pięknie wyglądać i robimy wszystko by tak właśnie było. Korzystamy przy tej okazji z wielu możliwości jakie dają nam osiągnięcia medycyny czy kosmetologii. Z tych pierwszych osiągnięć raczej nie korzystam ale już zabieg kosmetyczne jak najbardziej polecam. Korzystam też ze sztucznych rzęs, do których przekonała mnie siostra .Ostatnio dokupiłam sobie specjalny bezbarwny klej do rzęs - darmarsklep/pl/kleje-i-preparaty-do-sztucznych-rzes/ardell-duo-clear-klej-do-rzes-bezbarwny-7g .Słowem sztuczne rzęsy do świetna sprawa.

ODPOWIEDZ